Reklama francuskie

[Laguna III 2.0 16v PH1 2007] Gniazdo akcesoriów 12V brak napięcia

Moderator: Grupa Moderatorów

ODPOWIEDZ
qooqel
Bywalec
Bywalec
Posty: 1
Rejestracja: niedziela, 13 stycznia 2019, 17:22
Renault: Laguna III ph1
Silnik: 2.0 16v + lpg

[Laguna III 2.0 16v PH1 2007] Gniazdo akcesoriów 12V brak napięcia

Post autor: qooqel » niedziela, 13 stycznia 2019, 17:38

Witam wszystkich. Mam problem z zasilaniem, a właściwie jego brakiem napięcia w gniazdach 12V (podłokietnik i z tyłu tunelu dla pasażerów), nadmieniam, że bezpiecznik w skrzynce pod kierownicą jest ok, oraz prąd w gnieździe na zapalniczkę przy lewarku również jest...
Pytanie: czy gniazda 12V mają osobny bezpiecznik, jak tak to gdzie.

shrek
Forumowicz
Forumowicz
Posty: 103
Rejestracja: wtorek, 18 października 2016, 17:43
Renault: Dacia Lodgy
Silnik: 1.5 dci 110 koni
Lokalizacja: Francja

Re: gniazdo akcesoriów 12V brak napięcia Laguna III 2.0 16v PH1 2007

Post autor: shrek » poniedziałek, 14 stycznia 2019, 04:49

Najprawdopodibniej tak.
Sprawdz jeszcze raz wszystkie bezpieczniki.

Awatar użytkownika
kudlaty
Supermod
Supermod
Posty: 4499
Rejestracja: poniedziałek, 26 maja 2008, 10:03
Renault: L3GT M1Cabrio
Silnik: F4Rt K4J
Gadu-Gadu: 4403163
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Re: [Laguna III 2.0 16v PH1 2007] Gniazdo akcesoriów 12V brak napięcia

Post autor: kudlaty » środa, 16 stycznia 2019, 16:09

Ja miałem u siebie odwrotnie. Działało mi z tyłu a nie działało z przodu. Musisz szukać w bezpiecznikach. Całkiem możliwe, że jest on połączony z innym urządzeniem

ODPOWIEDZ