Reklama francuskie

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Moderator: Grupa Moderatorów

Zablokowany
JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO » sobota, 7 lutego 2009, 18:27

Kupiłem autko jest po okresowym przeglądzie, a komputer wyświetla komunikat o konieczności wymiany oleju, jak go usunąć

Awatar użytkownika
VoN
administrator
administrator
Posty: 5572
Rejestracja: wtorek, 20 maja 2008, 20:55
Renault: Koleos 4x4
Silnik: 2.0 DCi 175KM
Gadu-Gadu: 1943314
Lokalizacja: Kutno
Kontakt:

Post autor: VoN » sobota, 7 lutego 2009, 19:12

Użyj opcji szukaj!
Pozdrawiam #1 VoN
Mój Garaż!
Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Koleos Privillage 2.0 DCI, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner, Kawasaki Vulcan 800 Classic
Obrazek

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO » niedziela, 8 lutego 2009, 15:40

Kolego mógłbyś jaśniej szok szok próbowałem "Szukaj" ale nic nie znalazłem, a może coś żle zrobiłem jestem początkujący

Awatar użytkownika
Broov
Pasqda
Pasqda
Posty: 3224
Rejestracja: niedziela, 7 września 2008, 17:21
Renault: 2xScenic i Megane
Silnik: 2x1.6 i 2.0
Gadu-Gadu: 256012

Post autor: Broov » niedziela, 8 lutego 2009, 16:08

ja tez probowalem i wyszlo takie cos :)
http://www.klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?t=446
Podobno szukajka nie lubi nowych userow , slyszalem jednak ze 0,7 dobrej woodki zmienia jej podejscie roll
Jest:
MIphII cabrio,SIIphII,CIIIphII.
Było
CC7oo,Punto I,Escort MK7,Astra F,Lanos,Saxo,Laguna IphII 2.0,Laguna IIphI 1,9,SIphII.

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO » niedziela, 8 lutego 2009, 17:52

Dzięki, zazdroszczę komunikatów w naszym języku, ja mam Modusa z niemiec i komunikaty w ichnim języku nie mówiąc o instrukcji. Problem w tym, że nie wiem jak kasować dzienne kilometry. Na liczniku są tylko dwa przyciski ustawienia zegara i podświetlenia. browar

Awatar użytkownika
PiasQ
administrator
administrator
Posty: 2623
Rejestracja: środa, 21 maja 2008, 14:12
Renault: Talisman TCe 200
Silnik: 1.6T
Lokalizacja: Rumunia :)

Post autor: PiasQ » poniedziałek, 9 lutego 2009, 16:51

Janusz Dębicki pisze:Problem w tym, że nie wiem jak kasować dzienne kilometry.
A na lewej manetce nie masz przełączników do licznika? Jeśli tak, przejdź na wyświetlanie km dziennych i przytrzymaj jeden z przycisków aż się skasuje.
Pozdrawiam ;)
Łukasz
Nie dziękuj za pomoc, pomóż innym, wchodząc TUTAJ

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO » poniedziałek, 9 lutego 2009, 20:08

:D :D :D sukces skasowałem kod usterki. Odnośnie licznika dziennego byłem blisko ale wciskałem jednocześnie góra dół a trzeba albo góra, albo dół. WIELKIE DZIĘKI!!!

Zablokowany