gadzety francuskie

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Moderator: Grupa Moderatorów

Zablokowany
JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO »

Kupiłem autko jest po okresowym przeglądzie, a komputer wyświetla komunikat o konieczności wymiany oleju, jak go usunąć

Awatar użytkownika
VoN
administrator
administrator
Posty: 5634
Rejestracja: wtorek, 20 maja 2008, 20:55
Renault: Koleos II 4x4 Initia
Silnik: 2.0 DCi 175KM
Gadu-Gadu: 1943314
Lokalizacja: Kutno
Kontakt:

Post autor: VoN »

Użyj opcji szukaj!
Pozdrawiam #1 VoN
Mój Garaż!
Koleos II Initiale Paris 2.0 DCI, Koleos I Privillage 2.0 DCI, Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner 1.6, Kawasaki Vulcan 800 Classis, Fiat Panda
Obrazek

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO »

Kolego mógłbyś jaśniej szok szok próbowałem "Szukaj" ale nic nie znalazłem, a może coś żle zrobiłem jestem początkujący

Awatar użytkownika
Broov
Pasqda
Pasqda
Posty: 3233
Rejestracja: niedziela, 7 września 2008, 17:21
Renault: 2xScenic i Megane
Silnik: 2x1.6 i 2.0
Gadu-Gadu: 256012

Post autor: Broov »

ja tez probowalem i wyszlo takie cos :)
http://www.klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?t=446
Podobno szukajka nie lubi nowych userow , slyszalem jednak ze 0,7 dobrej woodki zmienia jej podejscie roll
Jest:
MIphII cabrio,SIIphII,CIIIphII.
Było
CC7oo,Punto I,Escort MK7,Astra F,Lanos,Saxo,Laguna IphII 2.0,Laguna IIphI 1,9,SIphII.

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO »

Dzięki, zazdroszczę komunikatów w naszym języku, ja mam Modusa z niemiec i komunikaty w ichnim języku nie mówiąc o instrukcji. Problem w tym, że nie wiem jak kasować dzienne kilometry. Na liczniku są tylko dwa przyciski ustawienia zegara i podświetlenia. browar

Awatar użytkownika
PiasQ
KLUBOWICZ
KLUBOWICZ
Posty: 2628
Rejestracja: środa, 21 maja 2008, 14:12
Renault: Talisman TCe 200
Silnik: 1.6T
Lokalizacja: Rumunia :)

Post autor: PiasQ »

Janusz Dębicki pisze:Problem w tym, że nie wiem jak kasować dzienne kilometry.
A na lewej manetce nie masz przełączników do licznika? Jeśli tak, przejdź na wyświetlanie km dziennych i przytrzymaj jeden z przycisków aż się skasuje.
Pozdrawiam ;)
Łukasz
Nie dziękuj za pomoc, pomóż innym, wchodząc TUTAJ

JANKO
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: sobota, 24 stycznia 2009, 21:55
Lokalizacja: Września

[MODUS 1,2] usunięcie kodu o wymianie oleju

Post autor: JANKO »

:D :D :D sukces skasowałem kod usterki. Odnośnie licznika dziennego byłem blisko ale wciskałem jednocześnie góra dół a trzeba albo góra, albo dół. WIELKIE DZIĘKI!!!

Zablokowany